Menü Arama

Altın renkli Samsung Galaxy F görüntülendi

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Altın renkli Samsung Galaxy F görüntülendi

Mobil sektörün ünlü sızıntı kaynağı Evleaks, geçen hafta ilk basın görselini paylaştığı Galaxy F telefonunun altın renk seçeneğini de internete sızdırdı. Metal çerçeve ve arka kapağa sahip olması beklenen telefon, son iddialara göre Samsung'un yeni amiral gemi serisi olacak. Ultra ince, hafif ve bir o kadar da şık dizaynıyla göz dolduran Galaxy Tab S tabletlerini andıran alüminyum aksamlı Galaxy F, yeni dizayn anlayışının yanı sıra donanım özellikleriyle de Galaxy S serisinin üstüne çıkacak.

5,3 inçlik Quad HD (2560 x 1440 piksel) Super AMOLED ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset / sekiz çekirdekli 20 nm Exynos 5433 yonga, 3 GB RAM ve optik görüntü sabitleyici donanıma sahip 16 MP Sony IMX240 kamera sensörünü bünyesinde barındıracağı ileri sürülen cihazın ne zaman resmiyet kazanacağı bilinmiyor. Fakat gerek Galaxy S5'in kısa süre önce piyasaya sürülmüş olması gerekse 20 nm üretim süreciyle geliştirilen Exynos 5433'ün seri üretimine yeni başlanacak olması, Galaxy F'yi yılın üçüncü çeyreğinde göreceğimize işaret ediyor.

Apple'nin 5,5 inçlik iPhone 6 versiyonuyla Samsung'un son üç senedir aynı dönemde satışa sunduğu Note telefonlarının sonuncusu Galaxy Note 4'ü hedef alacağı büyük ölçüde kesinleşti. Sonbahar-kış sezonunda artan rekabete bir telefon-tablet melezinin yanı sıra daha güçlü bir telefonla dahil olmak isteyen Güney Koreli üretici, plastik yerine alüminyum materyalin tercih edildiği Galaxy F'yi pazara sürecek. En büyük rakibinin iki telefonlu ürün yelpazesine aynı şekilde cevap vermeyi planlayan sektör lideri üretici, tanıtım için yine IFA 2014 elektronik fuarını seçecek gibi görünüyor. 2K çözünürlüklü Galaxy F ve Note 4 hakkında daha fazla bilgi için bizi takip edin.