Menü Arama

İlk Android akıllı saat oyunu bir Flappy Bird çakması oldu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
İlk Android akıllı saat oyunu bir Flappy Bird çakması oldu

Birkaç gün önce satışa çıkan Android Wear platformunun ilk akıllı saatleri, uyumlu onlarca uygulamaya sahip Play Store kategorisiyle 10'dan fazla ülkede tüketicilerin beğenisine sunuldu. Çok geçmeden Android saatler için geliştirilen ilk oyun da mağazadaki yerini aldı. Sene başında milyonlarca cihaz sahibini kendine bağlayan Flappy Bird çakması olarak hazırlanan oyun, Sebastian Mauer adlı bir geliştirici tarafından yayımlandı.

Retro grafiklerle süslü çevrenin ufak değişiklikler dışında aynı kaldığı Flopsy Droid isimli saat oyununda, orijinal oyundaki kuş yerine Android platformunun maskotu Andy kontrol ediliyor. Basit fizikleri ve tek dokunuşlu oynanış sistemiyle küçük ekranlı Android Wear saatler için ideal bir eğlence yöntemi sağlayan oyun, güç tüketimi kısıtlanmış Snapdragon 400 çipsetli Samsung Gear Live ve LG G Watch'ta sorunsuzca oynanabiliyor.

3,8 megabayt büyüklüğündeki Flopsy Droid oyununu akıllı saatinize yükleyebilmek için Android 4.3 veya üst versiyonlardan birine sahip bir telefonla cihazınızı eşlemeniz gerekiyor. İlk Android Wear saat oyununa ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.