Menü Arama

Android ve iOS için BBM uygulaması resmen indirmeye sunuldu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Android ve iOS için BBM uygulaması resmen indirmeye sunuldu

Sorunlu bir dağıtım süreci geçiren ve defalarca ertelenen meşhur çevrimiçi iletişim servisi BlackBerry Messenger'in Android ve iOS versiyonları resmen indirmeye sunuldu. Resmi blogundan bir açıklama yayımlayan BlackBerry, mobil uygulamalar erişime açılsa da sunucularında yaşanması muhtemel yoğunluğu önlemek adına servise girişlerin kademeli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

Anlık mesajlaşma ve paylaşım hizmeti BBM, kemikleşmiş bir kullanıcı kitlesine sahip. BlackBerry'nin düşük satışlarına ve belirsiz geleceğine rağmen popüler iletişim araçları arasındaki yerini koruyan BBM'yi artık Android ve iOS platformlarında kullanmak mümkün. En az Android 4.0 Ice Cream Sandwich ve iOS 6.0 işletim sistemlerinin yüklü olduğu aygıtlarla uyumlu olan uygulamaları Apple App Store ve Google Play Store içerik mağazalarından veyahut bazı bölgelerde Samsung Apps üzerinden edinebilirsiniz.

Resmen indirmeye sunulmadan önce milyonlarca kullanıcının internetten temin ettikleri yükleme dosyalarıyla cihazlarına kurduğu BlackBerry Messenger, WhatsApp ve diğer mesajlaşma araçlarıyla rekabet edebilecek bir kullanıcı kitlesi oluşturabilecek gibi görünüyor. Dakikalar içerisinde on binlerce mobil cihaz sahibi tarafından inidirilen uygulamaların nasıl kullanılacağıyla alakalı resmi yardım videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.
Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.