Menü Arama

Kablosuz kulaklık Apple AirPods'un Türkiye fiyatı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Kablosuz kulaklık Apple AirPods'un Türkiye fiyatı

Apple'nin sonbahar tanıtımındaki tek "sihirli" ürün olduğu yorumu yapılan kablosuz kulaklık AirPods firmanın resmi çevrimiçi satış mağazasında listelendi. Şarj özellikleriyle dikkat çeken ürünün Apple dışındaki mobil cihazlarda da kullanılabileceği doğrulandı.

Tek şarjla 5 saat dinleme süresi vaat eden Apple AirPods, beraberinde gelen saklama kutusunda 24 saatlik kullanıma imkan tanıyan bir enerji kaynağı barındırıyor. 15 dakikada üç saatlik kullanıma yetecek şarj depolayabilen kulaklık, kablosuz bağlantı için Bluetooth teknolojisinden faydalanıyor.

Kulağa takıldığında ve çıkarıldığında otomatik açılıp kapanma, konuşma anında arkaplan sesini engellemeye yarayan sensörler gibi gelişmiş işlevleri yapısında ihtiva eden AirPods'un içinde Apple W1 adlı bir yarı iletken çip kullanılmış. Kulaklığın ancak bir iOS ürünüyle kullanıldığında tam fonksiyonla çalışabileceğini belirten Apple, Bluetooth uyumlu telefon ya da bilgisayarlar için AirPods'un sıradan bir ürün niteliğinde olacağını ifade ediyor.

Kulaklığın satışı ekim sonunda başlayacak ve Türkiye'de 779 ₺ fiyat etiketine sahip olacak.