Menü Arama

iPad mini 4 kasa görüntüleri yayınlandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
iPad mini 4 kasa görüntüleri yayınlandı

Apple, geçen sene piyasaya sürülen iPad mini 3'te tasarım değişikliğine gitmeyerek donanım iyileştirmeleri ve Touch ID sensörünü eklemekle yetinmişti. Sonraki mini tabletinde kasa tasarımını yenileyeceği iddia edilen teknoloji devinden nihayet somut deliller ulaşmaya başladı. @Onleaks sızıntı kaynağı, iPad mini 4 modeline ait görüntüler ve bir de inceleme videosunu internete servis etti.

iPad Air 1/2 tabletlerini anımsatan daha ince bir kasa yapısı benimseyecek olan iPad mini 4, alt kısmındaki hoparlör ızgarasında tek sıradan oluşan bir tasarım kullanıyor. Sessize alma kilidi bulunmayan tabletin Apple A8 yongasından gücünü alması bekleniyor. Şimdilik cihazın yenilenen dizaynı ve bir üst model çipseti kullanacağı bilgisi dışındaki özelliklerinden haberdar değiliz.

iOS 9 duyurusundan sonra gelmesi beklenen dördüncü iPad mini tablet bilgisayarı, bu kadar erken gün yüzüne çıkabildiğine göre sonbahardan önce resmiyet kazanabilir gibi görünüyor. Ürünün kasa yapısını görmek için aşağıdaki medyalara göz atabilirsiniz.