Menü Arama

iPad Pro Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
iPad Pro Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi

Eylülde yeni nesil Apple telefonlarıyla birlikte tanıtılan iPad Pro nihayet satışa çıkıyor. Tanıtımından beri kasımda piyasaya sürüleceği ifade edilen dev tablet, 11 Kasım tarihinde 40 ülkede tüketicilerin beğenisine sunulacak. Bu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.

32 GB ve 128 GB hafıza sürümleri bulunan iPad Pro ile aksesuarlarının Apple tarafından belirlenen Türkiye fiyatları şöyle:

- iPad Pro 32 GB Wi-Fi - 3099 ₺
- iPad Pro 128 GB Wi-Fi + 3G/4G - 4099 ₺
- Apple Pencil - 379 ₺
- Smart Keyboard - 649 ₺

Çarşamba günü Apple Store internet sitesinden satılmaya başlayacak olan 12,9 inç ekran ve Apple A9X yongasına sahip dev iPad modelinin hafta sonunda teknoloji mağazaları ve operatör bayilerinden incelemeye sunulması bekleniyor.

iPad Pro'nun satışa çıkacağı diğer ülkeler şunlar:

ABD, Almanya, Anguilla, Antigua ve Barbuda, Avustralya, Avusturya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Cayman Adaları, Cebelitarık, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, El Salvador, Finlandiya, Fransa, Grönland, Guatemala, Hollanda, Hong Kong, İspanya, İsveç, İsviçre, İrlanda, İtalya, Japonya, Kanada, Lihtenştayn, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Man Adası, Meksika, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Rusya, Singapur, Slovenya, Tayland, Trinidad Tobago, Türkiye, Uruguay, Virjin Adaları, Yeni Zelanda.