Menü Arama

5,5 inçlik iPhone 6L'nin arka kasa görüntüleri yayımlandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
5,5 inçlik iPhone 6L'nin arka kasa görüntüleri yayımlandı

4,7 inçlik iPhone 6 modelinden daha sonra seri üretimine başlanan telefon-tablet melezi kategorisindeki iPhone 6L, geçtiğimiz günlerde internete sızan ön paneli ve güç ünitesiyle bir kez daha doğrulanmıştı. Şimdi de cihazın arka kasası iPhone 6 ile yan yana fotoğraflandı. Evasi0nJailbreak.com sitesinin Apple tedarik zincirindeki derin kaynaklarından elde ettiği görüntüler, 4,7 inç ve 5,5 inçlik yeni iPhone sürümlerini birlikte gün yüzüne çıkardı.

İnternete sızan baskılı devre kartlarıyla uyumlu bir vida düzenine sahip olduğu görülen iPhone 6L kasası, henüz final tasarıma ulaşmamış olsa da boyutu dışında iPhone 6'dan farksız bir görüntü çiziyor. İnce ses kontrol düğmeleri, büyük tek LED flaş, kamera ve flaş arasına konumlandırılmış mikrofon, Apple logosu şeklindeki kasa kesiti, polimer anten kanalları, kavisli köşeler, sağ yana konumlandırılmış güç tuşu ve hoparlör ızgarasıyla iPhone 6L ve iPhone 6'yı ayıran tek nicelik, kasanın daha uzun ve geniş üretilmesi olacak.

1.810 / 2.915 mAh pil, 2 GHz'ye kadar çıkan hızıyla çift çekirdekli Apple A8 çipset, 1 GB RAM, 128 GB depolama seçeneği ve yeni iSight, FaceTime HD kamera sensörleri, sekizinci nesil iPhone'lerin başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor. Henüz resmen açıklanmayan büyük ölçüde netleşmiş tanıtım tarihi ise, 9 Eylül.