Menü Arama

Apple iPhone 6s'nin ön paneli görüntülendi

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Apple iPhone 6s'nin ön paneli görüntülendi

Yeni akıllı telefonu iPhone 6s için tedarikçilerine üretim emri veren Apple, geçen ay başlayan sızıntı furyasının da tetikleyicisi olmuştu. Çinli kaynaklardan elde edilen görüntüler, her gün cihazın yeni bir donanımını gözler önüne seriyor. Son olarak internete sızdırılan görüntüler arasında iPhone 6s'nin ön paneli dikkat çekiyor.

Force Touch teknolojisini destekleyeceği iddia edilen iPhone 6s, ilk kez Apple Watch 2015 model Macbook Air'de kendine yer bulan bu fonksiyon sayesinde dokunuşun şiddetini algılayarak basit bir dokunuşa birden fazla işlev kazandırabilecek. Ekrandaki içeriğe daha sert dokunulması halinde ek seçeneklerin görüntülenmesi, Force Touch tekniğinin arayüze kazandırdığı derinliğe örnek olarak gösterilebilir.

Cihazın ön kısmını kalınlaştıracak olan Force Touch nedeniyle ön panelin arkasına yerleştirilen koruyucu metal plakayı perçinleme yöntemini kullanan Kaliforniyalı üretici, böylece vidalardan kurtularak yeni teknolojisine yer açmış. Bunun dışında iPhone 6s'nin önceki nesil Apple telefonlarndan farksız bir ön yüzeye sahip olacağını söylemek mümkün.

Eylülün ortalarına doğru tanıtılıp akabinde piyasaya sürülecek olan iPhone 6s, 14 nm'lik Apple A9 yongası, 2 GB RAM, 12 MP kamera ve bükülmeleri önleyecek 7000 serisi alüminyumdan üretilmiş bir yekpare kasayla tüketicilerin beğenisine sunulacak.