Menü Arama

Apple Watch, 9 Mart basın etkinliğinde yeniden sahneye çıkıyor

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Apple Watch, 9 Mart basın etkinliğinde yeniden sahneye çıkıyor

Bugün bazı basın mensuplarını martın ikinci haftasında düzenleyeceği etkinlik için bilgilendirmeye başlayan Apple, bir klasik hale gelen mart etkinliğini tekrarlayacağını resmen açıklamış oldu. Apple Watch saatinin resmi çıkış tarihinden yaklaşık bir ay önce gerçekleştirilecek bu etkinliğin firmaya ait ilk akıllı saat ve iOS 8.2 işletim sistemi güncellemesine dair olduğu tahmin ediliyor.

LG Display üretimi bir OLED ekran, 100 bin civarında uyumlu App Store uygulaması, bir günlük kullanım süresi ve su sıçramalarına karşı korunaklı bir kasayla piyasaya sürüleceği ileri sürülen Apple Watch, yalnızca iPhone kullanıcıları tarafından merakla beklenmiyor; tüm giyilebilir elektronik piyasası, sonraki adımlarını belirlemek için en güçlü rakiplerini yakından takip ediyor. Bu etkinlik, işte tam da endüstrinin beklediği açıklamalara ev sahipliği yapabilir.

San Francisco'daki Yerba Buena Sanat Merkezi'nde 9 Mart tarihinde organize edilecek olan etkinlik, Türkiye saatiyle 20.00'da başlayacak. Resmi Apple internet sitesinden canlı yayını yapılacak tanıtımda yeni bir ürünün tanıtılması beklenmiyor.