Menü Arama

ASUS ZenFone 2 Laser için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
ASUS ZenFone 2 Laser için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi

ASUS'un geçtiğimiz yaz piyasaya sürdüğü lazer odaklanma sensörüne sahip orta segment akıllı telefonu ZenFone 2 Laser, ilk büyük güncelleştirmesini almaya başladı. Firmanın Zen cihazları için oluşturduğu resmi forum sitesinden yapılan detaylı açıklamayla ZenFone 2 serisinin Laser sürümü için Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini temel alan yeni üretici yazılımının dağıtımda olduğu ilan edildi.

Marshmallow sürümüne yükseltilebilmesi için daha önce ön yüklü olarak beraberinde getirdiği birçok uygulamaya veda eden ZenFone 2 Laser'in güncelleme sonrası daha yüksek performans sergileyeceğine şüphe yok. Çok sayıda ASUS uygulamasının kaldırıldığı 13.10.6.16_M3.6.44 sürüm numaralı güncellemeyle kaybedilen fonksiyonların bir kısmını karşılamak üzere Google Takvim, Hangouts ve Dr. Booster uygulamaları sisteme yerleştiriliyor.

Tayvanlı üretici, ZenFone 2 Laser kullanıcılarına silinen uygulamaları isterlerse Play Store'den indirebileceklerini hatırlatırken cihazın bellek konusundaki sıkıntılar nedeniyle büyük ihtimalle bir başka Android güncellemesi alamayacağını da göstermiş oldu. Türkiye'deki telefonlar için dağıtımın önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.