Menü Arama

ASUS ZenFone C tanıtıldı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
ASUS ZenFone C tanıtıldı

Bugün Malezya medyasını bir basın toplantısında bir araya getiren ASUS, yalnızca bu ülkede 700 bin ZenFone sattığını açıkladı. Firmanın en başarılı olduğu pazarlardan biri olan Malezya, bu satış başarısı sayesinde yeni bir ZenFone telefonunun tanıtımına ev sahipliği yaptı. ZenFone 4'ün yenilenmiş bir versiyonu olarak geliştirilen ZenFone C, ASUS'un 2015 ürün yelpazesindeki üçüncü telefonu oldu.

4,5 inç 854 x 480 piksel IPS LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli Intel Atom Z2520 çipset, 1 GB LPDDR2 RAM, 8 GB hafıza, microSD kart yuvası, 5 MP arka, 0,3 MP ön kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, ZenUI kullanıcı arayüzü ve 2.100 mAh pil ile donatılan ZenFone C, muhtemelen Asya dışındaki bölgelerde satılmayacak.

Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri bulunan ASUS ZenFone C ZC451GC, sadece 349 Malezya rigiti, yani 223 TL fiyatla piyasaya sürülecek. En cazip ASUS telefonu olarak nitelendirilebilecek giriş seviye ZenFone'nin önümüzdeki günlerde Malezya mağazalarında tüketiciyle buluşması bekleniyor.