Menü Arama

ASUS ZenPad 8 görüntülendi

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
ASUS ZenPad 8 görüntülendi

2014 sonundaki ürün planlamasında bu yıl için ZenPad adlı yeni bir tablet serisi geliştirdiğini doğrulayan ASUS, nihayet önümüzdeki ay başında ilk Zen tabletini duyurmuş olacak. Tayvan'daki Computex fuarında resmiyet kazanması beklenen serinin ilk modeli internete sızdırıldı.

ZenPad 8 adıyla piyasaya sürülecek olan 4:3 en-boy oranlı ekrana sahip tablet, Intel'ın 28 nm'lik Atom çipsetlerinden gücünü alacak. 2 GB RAM, 8, 16, 32, 64 GB dahili hafıza seçenekleri, ön kısma konumlandırılmış çift hoparlör, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve ZenUI kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıracak ZenPad, Ausdroid.net tarafından servis edilen basın görselleri sayesinde ilk kez yüzünü göstermiş oldu.

7 inçlik daha ucuz bir modelle birlikte Taipei'den teknoloji dünyasına merhaba diyecek olan ASUS ZenPad 8, firmanın bütçe dostu tablet segmentinde Zen tasarım anlayışıyla bütünleştirdiği ilk çözümü olacak. ZenPad 7'nin 1024 x 600 piksel ekran, Intel Atom x3 çipset, 1 GB RAM, 8/16 GB hafıza, 2 MP arka, VGA ön kamera, 3950 mAh pil ve microSD kart yuvasını beraberinde getireceği biliniyor.