Menü Arama

Avea’dan yeni yılda emeklilere özel fırsatlar

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Avea’dan yeni yılda emeklilere özel fırsatlar

Farklı iş ve yaş gruplarına özel fırsatlar sunan Avea, bu kez emeklilere özel tarife ve paketleri müşterileriyle buluşturuyor. S.E.Ç faturalı ve faturasız tekliflerinde çeşitli ihtiyaçlara özel fiyatlar sunan Avea, emeklilerin mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Emeklilere özel yapılan indirimlerle S.E.Ç faturalı aboneliklerde her yöne 500 dakika içeren S.E.Ç Emekli 500 Tarifesi aylık 17 lira, her yöne 1000 dakika içeren S.E.Ç Emekli 1000 Tarifesi ise aylık 25 lira olarak sunuluyor.

S.E.Ç faturasız aboneliklerde ise, her yöne 250 dakika içeren S.E.Ç Emekli 250 Paketi'nden 12 liraya, her yöne 500 dakika içeren S.E.Ç Emekli 500 Paketi'nden ise 16 liraya yararlanılıyor.

Bunun yanı sıra Avea, emeklilere Dünya Göz Hastanesi'nden Avea Emekli Kartı fırsatı da sunuyor. Avea’lı emekliler, optik alışverişlerinde Elegance Optik'ten yüzde 15 indirim kazanıyor.

Faturalı tarifelerden yararlanmak için 50 yaş ve üzeri olduğunun kimlik ile ibraz edilmesi, faturasızda ise müşterinin TC Kimlik Numarasını ilgili kısa kod ile 5555 'e kısa mesaj göndermesi yeterli oluyor.