Menü Arama

Bayramda ucuz konuşma

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Bayramda ucuz konuşma

Sevdiklerinizin sesin duymak sizi daha çok mutlu ediyorsa ve aramak istediğiniz bir sürü kişi varsa önce telefonunuzu bir kenara koyun ve bu yazıyı okumaya başlayın. Avea, Turkcell ve Vodafone aboneleri için az kontör harcayarak daha çok konuşma yapabileceğiniz seçenekleri anlatıyoruz. Yalnız Avea ve Vodafone aboneleri için fazla bir kampanya yok. Yazının tamamını okuduğunuzda Türkiye’nin en çok konuşturan operatörünün hangisi? olduğu sorusunun da cevabını bulacaksınız.

Bayramda ucuz konuşmaTurkcell ucuz konuşma


Bayramda ucuz konuşmaAvea ucuz konuşma
Çok cazip olmasa da ücretsiz dakikalar kazanabileceğiniz birkaç seçeneği sunacağız. Eğer en az 100 gündür Avea hattınıza kontör yüklemiyorsanız 31 Aralık tarihine kadar yapacağınız ilk 100 kontör yüklemesinde şebeke içi kullanabileceğiniz tam 500 hediye kontör kazanacaksınız. 9050’yi arayarak kampanyaya katılıp katılamayacağınızı öğrenebilirsiniz.


Vodafone ucuz konuşma
Vodafone aboneleri Yükle Kazan kampanyası kapsamında hatlarına yükleyecekleri 100, 150 veya 250 kontör karşılığında yükledikleri miktar kadar kontör kazanıyorlar. Bu kazanılan kontörleri şebeke içinde 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz.