Menü Arama

Kavisli ekrana sahip kızaklı telefon BlackBerry Venice detaylandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Kavisli ekrana sahip kızaklı telefon BlackBerry Venice detaylandı

MWC 2015'te henüz prototip aşamasında kızaklı bir telefon sergileyen BlackBerry, cihazın yıl sonuna doğru çıkış yapacağını müjdelemişti. Aylardır hakkında hiçbir yeni bilgi paylaşımı yapılmayan cihaz, nihayet N4BB.com tarafından gündeme getirildi. Venice kod adlı kızaklı telefonun teknik özelliklerine ulaşmayı başaran güvenilir kaynak, ürünün işletim sistemi hususunda ise heyecan verici ihtimallerden bahsetti.

5,4 inç Quad HD (2560 x 1440 piksel) kavisli OLED ekran, altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 çipset, 3 GB RAM, 18 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip olacağı iddia edilen BlackBerry Venice, Kanadalı telekomünikasyon şirketinin ilk Android telefonu olabilir. Günler önce Reuters aracılığıyla aktarılan BlackBerry'nin Android cihaz planlarının Venice'yi de kapsaması mümkün görünüyor.

Ekran tedariği için Samsung'dan destek alan BlackBerry'nin Güney Koreli üreticiyle birlikte geliştirdiği konuşulan Android telefonu bu özel ekranı kullanan Venice'den başkası olmasa gerek. Ancak şuan için kesin ifadeler kullanmak güç. Kasımda çıkış yapması beklenen kızaklı telefon muhakkak önümüzdeki aylarda daha fazla habere konu olacaktır.