Menü Arama

Parmak izi okuyuculu Casper Via E1 duyuruldu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Parmak izi okuyuculu Casper Via E1 duyuruldu

Parmak izi okuyucu teknolojisini uygun fiyatla buluşturan Casper, Via serisi yeni akıllı telefonunu duyurdu. Son dönemin popüler biyometrik sensörü parmak izi okuyucuların giderek daha uygun fiyatlı telefonlarda kendine yer bulduğunun kanıtı olan Via E1 orta düzeyde yerli modellere bu özelliğiyle üstünlük sağlamaya çalışacak.

5 inç 1280 x 720 piksel LCD ekran, dört çekirdekli Cortex-A53 işlemci ve ARM Mal-T720 GPU'lu MediaTek MT6735 çipset, 2 GB RAM, 16 GB artırılabilir hafıza, 8 MP arka, 5 MP ön kamera, parmak izi okuyuculu orta düğme, 4G LTE desteği, 2500 mAh pil ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemine sahip E1'in beyaz/altın renk sürümü mevcut.

749 ₺ fiyatla teknoloji mağazalarında satılmaya başlayacak olan Casper Via E1'in parmak izi okuyucusu dışında güncelliğini yitirmiş bir donanım paketiyle geldiğini belirtmek gerekiyor. Üstelik bu vasat donanıma yine güncel olmayan bir yazılım eşlik ediyor. Telefonun düşük biir satış performansıyla diğer Via telefonları arasındaki yerini alması bekleniyor.