Menü Arama

Contacts Plus Android uygulaması ile rehberinizi tüm sosyal ağlarda kullanın

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Contacts Plus Android uygulaması ile rehberinizi tüm sosyal ağlarda kullanın

Akıllı telefonların en büyük kolaylıklarından biri de tabii ki adres defterinin İnternet ile senkronu sonrası kişilerinizle ilgili her türlü bilgiye ulaşarak, birçok şeyi hatırlamak zorunda kalmamanız. Android işletim sisteminin kendi rehberi ve telefon üreticilerinin geliştirdikleri yazılımlar bu konuda yetersiz kalırken üçüncü parti yüklenen yazılımlar bu konudaki eksiği büyük oranda gideriyor. İşte Contacts Plus uygulaması da tam bu işe yarıyor.


Rehbere ve mesajlara ulaşımı çok kolay bir hale getiren uygulama, adrest defterinizi telefonunuzdaki rehberden çok daha kullanışlı bir hale getirirken eğer sosyal ağlardaki hesaplarınızı senkronize ederseniz o kullanıcı ile ilgili Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn, Google Plus gibi birçok farklı sosyal ağdaki hareketlerini takip edebiliyorsunuz. Siyah ve beyaz temalarıyla da kullanıcıların istedikleri gibi özelleştirebildikleri uygulama gelen çağrıları toplu halde görmek de mümkün.

Adres defterinizi çok daha işlevsel hale getirebilecek bu güzel uygulamayı ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirebilir ve ücretsiz olarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.