Menü Arama

Vodafone, Arçelik'in 4.500 bayisini arkasına aldı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Vodafone, Arçelik'in 4.500 bayisini arkasına aldı

Vodafone ve Arçelik arasında yapılan işbirliği ile Arçelik ve Beko bayilerinde Vodafone faturalı hat ve sanal kontör ürünleri satışa sunulacak. Yıl sonuna kadar 600 bayide Vodafone köşeleri oluşturulacak, daha sonra burada 3G servisleri de satışa sunulacak. Vodafone Türkiye'nin en büyük bayi ağına sahip dayanıklı tüketim malları mağazaları Beko ve Arçelik bayilerinde tüketiciyle buluşacak. Arçelik ve Vodafone arasında yapılan işbirliği anlaşması ile Vodafone'un faturalı hat ve kontör ürünleri Arçelik ve Beko'nun yurt çapında yaygın 4.500 bayisinde satışa sunulacak.

Vodafone Arçelik BekoBu yılın sonuna kadar 600 Arçelik ve Beko bayiinde Vodafone köşeleri oluşturulacak, Vodafone 3G hizmetleri sunmaya başladığında bu noktalarda 3G hizmetleri de tüketicilerle buluşacak. İşbirliğinin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Vodafone CEO'su Attila Vitai, Arçelik ile yaptıkları anlaşma ile Türkiye'nin doğu bölgelerine çok daha rahat ulaşabileceklerini belirtirken "Bu bizim için tarihi bir anlaşma. Bu anlaşmanın ardından bize pek çok fırsatlar gelecek. Bu bizim için bir platform da getirecek. Bu platform çerçevesinde 3G ürünlerini de müşterilerimize sunabileceğiz" dedi. Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir de iki global kurumun işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 4 bin 500’ün üzerinde yetkili satıcısıyla Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmış olan Arçelik’in bu işbirliği ile hem tüketicisine daha kapsamlı bir hizmet sunmayı hem de bayileri için yeni iş alanları yaratmayı hedeflediğini söyledi.

Mobilize Bilgi
Vodafone Müşteri Hizmetleri için 7000, hattınıza kontör yüklemek için 7500, bakiye sorgulamak için 7501, CepAran servisinden kazandığınız kontör miktarını öğrenmek için 7506, kontör göndermek için 7038, indirimli görüşme yapmak istediğiniz 10 numarayı belirlemek için 7048’i arayabilirsiniz.