Menü Arama

En Yeni Android Uygulaması: Bunny Skater

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
En Yeni Android Uygulaması: Bunny Skater

Bu hafta Android kullanıcılar için yeni oyunları inceledik. Yeni oyunlar listesinde göze çarpan bir oyun Bunny Skater, kısa sürede kullanıcılardan yüksek puanlar alarak Google Play Ücretsiz En iyi yeni uygulamalar içerisinde ilk 5'e dahil oldu.

Bunny Skater sevimli bir tavşanı kaykay üzerinde yönlendirebileceğiniz keyifli bir yolculuk oyunudur. Oyunda sevimli tavşanı havuçlara doğru yönlendirirken engellerin üzerinden atlamak gerekiyor. Tavşanın en sevdiği yiyecek havuç olduğu için havuçları kaçırmamalı ve en çok havucu toplayarak en yüksek puanı kazanmalısınız.

Oyunda tavşanı yönlendirmek çok kolay. Ekranın sol altından bulunan tuş işe kayakayı hızlandırabiliyor, sağ alttaki tuş ile de engellerin üzerinden atlayabiliyorsunuz. Oyunu başarıyla tamamlamak için tuşları zamanında kullanmalı ve doğru stratejilerle bölümleri tamamlamanız gerekiyor. Toplamda 72 adet bölümü ile Bunny Skater oyunda maceranın sürekliliğini sağlıyor.

Oyun, gerçekçi fizik hesaplamaları sayesinde kullanıcıda gerçek hayattaki gibi bir kaykay tecrübesi yaşatıyor. Kaliteli grafik ve ses efektlerinin ön plana çıktığı ücretsiz uygulama Bunny Skater’ı denemelisiniz.



Yazar: Zeynep Uylaş

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.