Menü Arama

En Yeni Zil Sesi ve Duvar Kağıtları İle CepteModa Cebinizde!

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
En Yeni Zil Sesi ve Duvar Kağıtları İle CepteModa Cebinizde!

Telefonları renklendirmenin en güzel yolu şüphesiz ki rengarenk duvar kağıtlarından geçiyor. Cep telefonu duvar kağıdı ararken sıkıntı çekiyorsanız size nihai çözüm sunan CepteModa ile tanışmanın vakti gelmiş demektir. Yalnızca duvar kağıdı değil aynı zamanda en güncel cep telefonu zil seslerini de size sunan CepteModa, bugün itibariyle mobil uygulaması ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Tüm mobilseverlerin yakından tanıdığı, cep telefonu kılıf ve aksesuar sektörünün lider sitesi MobilCadde.com tarafından sunulan CepteModa, en yeni duvar kağıdı, zil sesi ve uyarı tonlarını içeriyor. Hem iOS hem de Android telefonlar ile uyumlu uygulama ile beğendiğiniz müzikleri telefonunuza zil sesi yapabilir, birbirinden renkli duvar kağıtlarını arka plan olarak ekleyebilirsiniz. MobilCadde.com görsel uzmanlarının sizler için seçtiği güncel koleksiyonlar ile galerinizde yeni bir hava estirebilirsiniz.

CepteModa’da aradığınız duvar kağıtlarını rahatça bulabilmeniz için çeşitli kategoriler bulunuyor. 3D, araba, motor, astroloji, bayrak, bebek, hayvan, işaret, komik, manzara, siyasi, şehirler, tasarım, teknoloji ve daha birçok kategoriye özgü duvar kağıdını burada bulabilirsiniz. En çok indirilen popüler duvar kağıtları da size fikir verecektir. Zil sesleri ise bebek, araba,, hayvan, insan, komik, melodi, dizi müziği ve daha birçok kategoriye ayrılmış görünüyor. Popüler zil seslerinde, her melodinin indirilme sayısı görülüyor ve bu da kullanıcılara yeni zil sesi keşfetme imkanı sunuyor. Ayrıca Fırsat sayfası size her hafta MobilCadde.com’dan çeşitli hediye, promosyon kodu veya indirim imkanı sunuyor.

İşte uygulamanın birkaç özelliği:
• Sınırsız müzik ve duvar kağıdı indirme
• Telefon modelinize uyarlanmış duvar kağıdı temaları
• En popüler zil seslerini güncel olarak takip etme
• Senkronizasyon gerekmeksizin her yerden müziğinize erişebilir, indirdiğiniz zil seslerini çevrimdışıyken dinleyebilirsiniz
• En çok çeşitle zil sesi ve duvar kağıdına erişim
• İlginç uyarı tonları keşfi
• Yeni duvar kağıdı ve zil sesleri ile tanışmak
• Basit arayüz ve kullanım kolaylığı
• Ücretsiz

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.
Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.