Menü Arama

6 GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy Note 7 sürümü resmiyet kazandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
6 GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy Note 7 sürümü resmiyet kazandı

Seri üretiminde yaşanan aksaklıklar nedeniyle Malezya'da çıkış tarihi ertelenen ve son olarak bugün Hollanda gibi bazı ülkelerde de gecikmeli olarak piyasaya sürüleceği açıklanan Galaxy Note 7, büyük pazarlarda sorun yaşamıyor. ABD, Çin gibi devasa pazarları ilk hedef olarak belirlediği anlaşılan teknoloji devi, bugün Amerikalıları bile kıskandıracak bir duyuruya imza attı.

Geçen hafta resmen sertifikalanan 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızaya sahip Note 7 sürümü, Samsung Mobile yetkilileri tarafından doğrulandı. Üstelik yerli üreticilerin bellek konusunda çıtayı yükseltmesi nedeniyle Çin pazarına özel bir model olduğu vurgulanan üst düzey Note 7'nin dünyanın birçok bölgesinde satışa sunulma ihtimalinin dahi bulunmadığı dile getirildi. ABD ve Avrupa'da operatörlerle görüşmeleri süren Samsung, böyle bir cihaza talep gösterileceğine ikna olduğu yerlerde sınırlı sayıda satış gerçekleştirebileceğini de ekledi.

Çin'de 4 GB RAM, 64 GB hafıza sürümü 5700 yuan (2500 ₺) fiyatla satılacak olan telefon-tablet melezinin 6 GB RAM + 128 GB hafıza sürümünde fiyatın 6000 yuan üstü (2700 ₺) segmentine çıkması bekleniyor.