Menü Arama

Modern Combat 5: Blackout iOS, Android ve Windows için çıktı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Modern Combat 5: Blackout iOS, Android ve Windows için çıktı

Fransız mobil oyun devi Gameloft, en büyük oyun ailelerinden birine ait yeni yapımını resmen satışa sundu. FPS türündeki Modern Combat serisinin beşinci oyunu Blackout uzun bir bekleyişin ardından nihayet üç büyük mobil platform için yayımlandı. Uygulama içi ödemelerin tamamen kaldırıldığı ve yalnızca oyun ücretini ödeyerek tüm imkanlarından faydalanabileceğiniz Modern Combat 5 Blackout, yenilenen grafikleriyle konsol seviyesinde bir nişancı oyun deneyimi vaat ediyor.



Dört farklı asker sınıfı, Tokyo'dan Venedik'e birçok farklı mekanı kapsayan hikaye modu ve çoklu oyuncu desteği oyunu büyük bütçeli video oyunlarıyla aynı seviyeye çıkarıyor. Oyunda ilerledikçe deneyim puanı toplayabilir ve bu puanla seviye atlayıp yardımcı güçler, silah güncellemeleri açabilirsiniz. Oyun içerisindeki neredeyse her hamleniz size tecrübe puanı kazandıracak ve önceki yapımlarda mikro ödemelerle sağlanan yükseltmeler, oyunculuğa ve oynama süresi bağlı olarak gerçekleştirilebilecek.

Şimdilik yalnızca Android versiyonunda HID oyun kontrolcüsü desteği bulunan Modern Combat 5, yakında iOS cihazları için MFi (Made for iDevices) sertifikalı oyun donanımı desteği kazanacak. Windows ve Windows Phone versiyonu ile iOS sürümü 14,99 TL olarak fiyatlandırılan aksiyon oyunu, Android için Google Play Store'de 12,99 TL fiyatla satılıyor.

Modern Combat 5 için gelen ilk geri bildirimler, kontrolcü algılamaya dair sıkıntılar, internet bağlantısıyla alakalı hatalar, bilinmeyen oyun çökmesi gibi nadir rastlanan sorunlara sahip olduğunu gösteriyor. Belirli cihazlarda gözlenen bu hataların sonraki sürümlerde giderilmesi bekleniyor. Son olarak oyunun korsan yüklemeleri önlemek adına sürekli internet bağlantısını zorunlu tuttuğu ve çoklu oyuncu modunda yalnızca Wi-Fi bağlantılarını desteklediğini belirtelim.

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.
Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.
Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.