Menü Arama

Gionee, dünyanın yeni en ince akıllı telefonu Elife S5.5'i duyurdu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Gionee, dünyanın yeni en ince akıllı telefonu Elife S5.5'i duyurdu

Özellikle Çin, Hindistan gibi Asya ülkelerindeki faaliyetleriyle tanınan Gionee adlı mobil cihaz üreticisi, bugün resmen duyurduğu Elife serisi yeni telefonuyla 'Dünyanın en ince akıllı telefonu' ünvanını devralan sonraki üretici oldu. 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Elife S5.5, son dönemde hızla yükselen üreticisinin önceki üst düzey modellerine kıyasla daha güçsüz gibi görünse de, benzer kalınlıktaki rakiplerine üstünlük sağlamaya yetecek teçhizatı bünyesinde barındırıyor.

1,7 GHz dört çekirdekli, muhtemelen Qualcomm Snapdragon 600 çipset, 2 GB RAM, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, 3G/4G LTE desteği, bir günlük kullanım süresi sağlamaya yetecek büyüklükteki 2.300 mAh'lık pil ve Gionee tarafından Android işletim sistemi üzerine geliştirilen Amigo yazılımıyla gelecek telefon, altın renkli çerçeveye sahip beyaz sürümüyle teknoloji dünyasının beğenisine sunuldu. Ultra ince aygıtın başka renk seçenekleri olup olmadığı bilinmiyor.

Ülkemizde General Mobile markasını kullanan Discovery Elite ile ilk kez satışa çıkacak Gionee ürünlerinin bu modelle devam etmesi bekleniyor. Elife S5.5'i 40 ülkede satacağını bildiren üretici, halihazırda 3G destekli sürüm için 370$ fiyat etiketiyle ön sipariş alımına başladı bile. 4G LTE iletişim teknolojisini destekleyen versiyon ise haziranda tüketiciyle buluşacak.