Menü Arama

Giriş seviyesi Lumia 520 Galaxy S4 ile karşılaşırsa

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Giriş seviyesi Lumia 520 Galaxy S4 ile karşılaşırsa

Akıllı telefonlar arasındaki rekabetin geldiği nokta, artık sadece donanım, tasarım ve yazılımla sınırlı kalmazken akıllıca yapılan pazarlama stratejileri ile birlikte ortaya çıkan yaratıcılık da apayrı bir önem taşıyor. İşte bu yaratıcılığın bir diğer örneği de Nokia tarafından yapılan Lumia 520 ile Samsung Galaxy S4 karşılaştırması. Peki donanım olarak arasında uçurum olan bu iki telefon nasıl karşılaştırılır.

Karşılaştırmayı yapan Microsoft pazarlama müdürü Ben Rudolph, 750 dolara satın aldığı Samsung Galaxy S4’ten karşılaştırmada bahsederken iyi bir kameraya, ekran ve sahip olduğu uygulamaların çokluğundan bahsederken, kullanıcısını memnun ettiğini fakat fiyatının çok pahalı olduğunu belirtti. Sıra Lumia 520’ye geldiğinde ise aynı işleri 150 dolarlık bu telefonla da yapılabileceğini belirtirken 600 dolarlık farkla nelere sahip olabileceğinizi listeledi.

30 dolara 3 aylık Xbox Music aboniliği, 20 dolarka Kingston marka 16 GB microSD kart, 100 dolara Monster Purity kulakiçi kulaklık, geri kalan 450 dolara da dokunmatik ekranlı ASUS Vivobook X202E dizüstü bilgisayar satın alan Ben Rudolph, böylece bir Galaxy S4 fiyatına hem akıllı telefon hem de dokunmatik ekranlı bir bilgisayar sahibi olunabileceğini belirtiyor. Bu ilginç karşılaştırma ile fiyat performans kısmını eleştiren Rudolph’ın bu ilginç karşılaştırması ile ilgili videoyu aşağıdan inceleyerek, siz de fikir sahibi olabilirsiniz.



Samsung i9500 Galaxy S4 özellikleri:
Samsung i9500 Galaxy S4



Samsung i9500 Galaxy S4 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız


Nokia Lumia 520 özellikleri:
Nokia Lumia 520

Nokia Lumia 520 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız