Menü Arama

GTA: Liberty City Stories iOS için yayımlandı, yakında Android'de

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
GTA: Liberty City Stories iOS için yayımlandı, yakında Android'de

Rockstar Games, on yıl önce ilk olarak PSP için geliştirilen Grand Theft Auto oyununu bugün iOS kullanıcılarıyla buluşturdu. PSP'nin ardından PS2 ve PS3'e de port edilen oyun, GTA evreninin hayali New York şehri Liberty City'de geçen bir mafya hikayesini konu alıyor. Oyun, GTA serisinin dokuzuncu oyunu olmuş ve PlayStation platformlarında toplam 8 milyon kopya satmıştı.

iPhone 5 ve üstü, iPad 4/iPad mini 2 ve üstü, iPod Touch 6 iOS cihazlarıyla uyumlu olan GTA: Liberty City Stories, 60 fps'de gelişmiş grafikler, detaylı gölgeler ve animasyonlarla orijinal oyundan daha kaliteli bir görsellik vaat ediyor. Dokunmatik cihazlar için özelleştirilmiş sistemine ek olarak 3D Touch desteğı de mevcut olan oyuna müzik oynatıcınızdan oluşturacağınız bir çalma listesiyle kendi şarkılarınızı da aktarabileceksiniz.

App Store'den 18,99 ₺ ödeyerek satın alabileceğiniz Grand Theft Auto'nun Liberty City maceralarını tecrübe edebilmek için 1,33 GB büyüklüğünde bir veri paketi indirmeniz gerekecek. Mobil sürüm için özel olarak yayınlanan Grand Theft Auto: Liberty City Stories tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Android ve Amazon Fire cihazları için de onaylanan oyunun bu platformlara ne zaman geleceği açıklanmadı.

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.