Menü Arama

Android için Grand Theft Auto San Andreas Play Store'de

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Android için Grand Theft Auto San Andreas Play Store'de

Rockstar Games, dokuz yıl önce PlayStation ve Xbox oyuncularının beğenisine sunulan Grand Theft Auto serisinin beşinci büyük yapımını kısa süre önce mobil cihazlarla buluşturmaya başlamıştı. Ay başında iOS cihazları için yayımlanan GTA San Andreas, Google'nin Android platformu için de satışa çıktı.

Oyun, sektörün en ünlü ana oyun kahramanlarından CJ -Carl Johnson- ve arkadaşlarının Los Santos, San Fierro ve Las Venturas'ı kapsayan dev San Andreas bölgesindeki maceralarını konu alıyor. Yüksek çözünürlüklü grafikler, kaplamalar, mobil cihazlar için ışık iyileştirmeleri, renk paleti güncellemesi, bulut yedekleme desteği, üç farklı kontrol sistemi, ayarlanabilir görsel özellikler ile Grand Theft Auto: San Andreas'ın mobil versiyonu, bu yeniliklerle birlikte şimdiye kadarki en gelişmiş, en iyi görünümlü San Andreas sürümü haline geldi.

2,4 GB büyüklüğündeki Android için GTA San Andreas de daha önce GTA III, Max Payne ve GTA Vice City gibi diğer üst düzey Rockstar yapımlarının port işlemlerini gerçekleştiren War Drum Studios tarafından mobil platformlara uyarlanmış. 6,99$ fiyat etiketli oyunu Google Play Store'den indirebilirsiniz. İlk sürümü indirme problemleri nedeniyle düşük inceleme puanları alan oyunun 1.03 sürümünü cihazınıza kurmayı unutmayınız.

Windows Phone 8 için Grand Theft Auto San Andreas'ın da kısa süre içerisinde mobil oyuncularla buluşacağını belirtelim.

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.