Menü Arama

HTC One 2'nin detaylı inceleme videosu sızdı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
HTC One 2'nin detaylı inceleme videosu sızdı

Resmi tanıtımına birkaç hafta kala yeni bir sızıntıyla yeniden gündeme gelen ikinci nesil HTC One, internete düşen 12 dakikalı detaylı bir inceleme videosu sayesinde ortaya çıkmamış birçok detay da dahil olmak üzere neredeyse tamamen gizliliğini yitirmiş oldu. Yenilenmiş özgün alüminyum kasa tasarımı, çift kameralı görüntüleme teknolojisi gibi donanım elemanları ile dikkatleri üzerinde toplayacak M8 kod adlı telefon, fırçalanmış alüminyum yapısıyla tekrar kameranın karşısına geçti.

5 inç civarında Full HD çözünürlüklü bir Full HD LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 801 çipset gibi özelliklerin eşlik edeceği HTC One 2, yekpare gövdesinin sağ yanına entegre edilecek bir microSD kart yuvasına sahip olacak. HTC Sense 6 kullanıcı arayüzü ve Android KitKat işletim sisteminin bulunduğu telefon, önceki nesil Sense yazılımında mevcut olmayan birtakım BlinkFeed ana ekran fonksiyonları, daha güçlü BoomSound hoparlörleri ve yeni nesil ön, arka kamera sensörlerini yapısında ihtiva edecek.

25 Mart tarihindeki New York ve Londra'da düzenlenecek basın toplantıları kapsamında resmi tanıtımı gerçekleştirilecek ikinci HTC One modelinin nasıl isimlendirileceği henüz netlik kazanmış değil. Cihazın diğer özellikleri internete sızana kadar HTC markalı 2014 model amiral gemi akıllı telefonunun derin donanım ve yazılım inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.