Menü Arama

Huawei P10'dan ilk resmi detaylar

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Huawei P10'dan ilk resmi detaylar

Batıdaki faaliyetlerini artırmaya başlayan dünyanın üçüncü büyük akıllı telefon üreticisi Huawei, Las Vegas'taki CES 2017 fuarında da aktif bir görüntü çizdi. Mobil iletişim teknolojileri üzerine faaliyetleriyle dikkat çeken firma, bununla yetinmeyip gelecek amiral gemi telefonu hakkında da konuştu.

Las Vegas'ta Çin medyasına konuşan Huawei'nin tüketici elektroniği departmanından sorumlu yöneticisi Richard Yu, 2017 model amiral gemi telefonları Huawei P10 ve P10 Plus'ın bahar aylarında satışa çıkacağını doğruladı. Çift sensörlü arka kamera ve Kirin çipsetle donatılacağı da kesinleşen telefonlar, ayrıca Amazon'un Alexa sesli kontrol sistemi ve Google'nin Daydream sanal gerçeklik fonksiyonundan istifade edecek.

Mate 9'daki Kirin 960'ın frekans hızı artırılmış bir versiyonu olarak nitelendirilen Kirin 965'in güç vereceği P10 serisi, Uzak Doğu medyasına göre Honor Magic modelinde kullanılan yapay zeka destekli arayüzden de izler taşıyacak. Henüz deneme aşamasındaki yeni arayüz, mobil cihaz kullanımını kolaylaştıran pratik özellikleriyle dikkat çekiyor.