Menü Arama

IFA 2014 basın konferans saatleri: Vestel, ASUS, Samsung, Sony, Nokia

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
IFA 2014 basın konferans saatleri: Vestel, ASUS, Samsung, Sony, Nokia

90 yıllık tarihiyle endüstrinin en uzun ömürlü teknoloji fuarlarından biri olan IFA, yarınki basına özel etkinliklerle Berlin, Almanya'da resmen başlayacak. Avrupa'nın en ünlü elektronik etkinliği, yüzbinlerce metrekarelik fuar alanıyla bu yıl da takipçi kitlesini artırarak dünyanın dört bir yanından gelen teknoloji devlerini ve basın mensuplarını ağırlayacak. CES ve MWC'ye olan ilginin sorgulandığı şu dönemde Almanlar, yüz yıla yaklaşan tarihiyle IFA'yı hiç olmadığı kadar geniş kitlelere ulaştıracak.

Eğer bu önemli teknoloji fuarı takip etmeyi düşünüyorsanız, mobil cihaz üreticilerine ait basın konferans saatlerine aşağıdan ulaşabilirsini.

Acer - 3 Eylül, 12.00 TSİ

Tayvanlı Acer'in yeni ultrabook'larıyla birlikte birkaç Liquid telefon ve Iconia Tab serisinin yeni bütçe dostu tabletlerini katılımcıların beğenise sunması bekleniyor. Henüz Acer cephesinde kesinleşmiş bir bilgi yok.

ASUS - 3 Eylül, 13.30 TSİ

ASUS basın konferansında, ZenWatch Android akıllı saati ve muhtemelen yeni MeMO Pad tablet bilgisayar modelleri sergilenecek.

Samsung - 3 Eylül, 16.00 TSİ

Galaxy Note 4, IFA 2014'ün en büyük tanıtımı olacak. Ona yeni bir Android akıllı saati, Gear VR artırılmış gerçeklik aksesuarı ve bir ihtimal su geçirmez bir tablet eşlik edebilir.

Sony - 3 Eylül, 17.15 TSİ

Üç büyük mobil cihaz tanıtımı hazırlığında olduğunu müjdeleyen Sony, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact ve Xperia Z3 Tablet Compact cihazlarını sergileyecek. Bunun dışında çıkarılabilir mercek destekli akıllı telefonlar için kablosuz lens kamera, yeni televizyonlar Sony'nin tanıtım listesinde yerini almış durumda.

HTC - 4 Eylül, 09.00 TSİ

HTC'den herhangi bir üst düzey cihaz duyurusu yapması beklenmiyor. M8 Prime projesini iptal eden üretici, üst kademe ciddi düşüş yaşasa da orta-üst segmentine hitap eden başarılı cihazı Desire 816'nın halefini tanıtmaya hazırlanıyor. Sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Desire 820 ve en az bir Android akıllı saatin HTC konferansında gün yüzüne çıkacağı tahmin ediliyor.

Nokia - 4 Eylül, 11.00 TSİ

Lumia 730 ile Lumia 830, Microsoft ve Nokia'nin yeni Windows Phone 8.1 telefonlarından ikisi. Firmaların basını şaşırtacak bir başka duyuru planlamadığı düşünülüyor.

Lenovo - 4 Eylül, 15.00 TSİ

Doğu ve Güney Avrupa'da telefon satışına başlayan Lenovo, IFA'da yeni akıllı telefon ve büyük ihtimale tablet bilgisayarlar tanıtacak.

Huawei - 4 Eylül, 16.00 TSİ

Ascend Mate 7 veya adı her ne olursa Huawei'den Berlin'e sunulacak büyük ekranlı bir üst düzey telefon olacak. Çinli üreticinin akıllı saat planlarıdan ise haber yok.

Vestel - 4 Eylül akşamı

Bugün ajanslara 4 Eylül akşamı düzenleyeceği konferansı haber veren Vestel, "Made in Turkey" damgalı telefonlarını ürettiği müşterilerine rakip olacak. İlk yerli üretim telefonlarıyla Berlin'deki en büyük Türk katılımcı olacağı ifade edilen Vestel, 3.000 metrekarelik bir fuar alanında yüzlerce yeni ürününü tanıtacak.