Menü Arama

Instagram Kaybolan Mesajlar Özelliği Nasıl Kullanılır?

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Instagram Kaybolan Mesajlar Özelliği Nasıl Kullanılır?

Sosyal medyanın en sevilen uygulamalarından olan Instagram yepyeni bir özellik ile karşınızda. Kurulduğu ilk günden beri birçok kez güncellenen Instagram, daha fazla kişiye, daha iyi deneyimler sunmaya devam ediyor.

Son gelen “Kaybolan Mesajlar” özelliği ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunmaya hazırlanan Facebook, Messenger ve Instagram uygulamalarının bu yeni özelliği kimi kullanıcı tarafından sevilse de, kimi kullanıcılar tarafından çok da sempatik karşılanmadı.

Kısa süre önce Instagram direkt mesajları ve Messenger uygulaması birbirine entegre olmuştu. Bu özellik ile mesajlar sonsuza kadar hesabınızda kalmayacak.

Kaybolma modu olarak geçen yeni özellik ile mesajlar bir süre sonra silinecek. Snapchat’teki geçici mesajlara benzetilen bu özellik ilgili mod açıkken kullanılabiliyor. Eğer mod kapalı ise mesajlar kayboluyor.

Kaybolma modunu kullanırken ekran görüntüsü aldığınız takdirde karşı tarafa da bildirim gittiğini belirtmekte fayda var. Şimdilik ABD’de ve bazı ülkelerde kullanıma sunulan bu özelliğin yakın zamanda farklı ülkelerde de kullanılacağı konuşulanlar arasında.