Menü Arama

Instagram uygulaması Socialmatic ile gerçek hayata taşınıyor

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Instagram uygulaması Socialmatic ile gerçek hayata taşınıyor

Çıktığı ilk zamanlarda iPhone kullanıcılarının gönlünde taht kuran ve sonrasında Android işletim sistemi için de yayınlanarak abone sayısını 100 milyonun üstüne çıkartan Instagram uygulaması, kendi simgesinden esinlenen ve özellikleriyle yine birçok kullanıcın beğenisini kazanacak yeni fotoğraf makinesi Socialmatic için çalışıyor.


Polaroid lisanslı Socialmatic tıpkı Polaroid fotoğraf makinelerindeki gibi anında fotoğraf çıktısı almanıza izin veren, aynı zamanda Instagram’daki gibi filtreleme paylaşma özelliklerine sahip çok özel bir fotoğraf makinesi olacak. Öncesinde konsept olarak tasarlanan fakat yayınlanan basın bülteni ile ortaya çıkan yeni fotoğraf makinesinin tasarımı da tıpkı Instagram logosu gibi. Socialmatic’in teknik özellikleri bilinmese de 4.3 inçlik bir ekranla birlikte 16 GB depolama alanına sahip olacağı ve paylaşım özelliğinden yola çıkarak WiFi ile 3G bağlantılara sahip bir cihaz olması bekleniyor.

Mobil kullanıcılar arasında farklı bir yere sahip olan Instagram uygulamasının bu farklı fotoğraf makinesi ile kullanım alanları düşünüldüğünde gerçekten keyfili anlar geçirmemizi sağlayabilir. 2014’de çıkması beklenen yeni fotoğraf makinesi ile ilgili videoyu aşağıdan izlerken eğer hala Instagram uygulaması telefonunuzda yüklü değilse aşağıdaki linklerden de uygulamayı hemen cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.
Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.