Menü Arama

iPhone 5S kılıfları MobilCadde.com'da

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
iPhone 5S kılıfları MobilCadde.com'da

Apple’ın 10 Eylül’de tanıtımını gerçekleştirdiği ve bu ay itibariyle resmi olarak satışının başladığı iPhone 5S üstün özellikleri ve şık tasarım alternatifleri ile Apple severlerin ilgi odağı oldu. Altın, gümüş ve uzay grisi renkleri bu zarif telefonu daha cazip kılan etmenler tabi.

AppStore Türkiye’nin ürünler için resmi satışı başlatmasıyla birlikte, iPhone 5s sahibi olmak isteyen kişiler kolları sıvadı. Hal böyle olunca telefona yakışacak şık kılıf arayışları da başladı. iPhone 5S kullanıcıları için MobilCadde.com’dan birkaç kılıf inceledik.

Spigen iPhone 5 / 5S Saturn Gold Rubber Kılıf


Kılıf üzerindeki altın renk ile iPhone 5S altın tasarımını yansıtıyor. Metal görünümlü tasarımı ışıl ışıl parlarken rubber yapısı ile de telefonunuzu kalınlaştırmıyor.




Elementcase Sector 5 Karbon Fiber Edition iPhone 5 / 5S Koyu Gri Kılıf


Gücün simgesi Element Case markasının vapor ürünü telefonunuza tam koruma sağlıyor. Hem çerçeve hem arkasını metal yapısı ile koruyan kılıf tam bir tasarım harikası.





Crystal Dream Swarovski Taşlı iPhone 5 / 5S Kelebekli Kılıf


Şeffaf rubber üzerine tasarlanmş taşlar ile şık ve zarif kadınların tercihi olan bu kılıf Crystal Dream markasının ürünüdür.







Tüm Apple iPhone 5S kılıf ve aksesuar çeşitlerini MobilCadde.com'dan incelemek ve satın almak için tıklayın.