Menü Arama

iPhone 5S'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
iPhone 5S'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar

WWDC 2013’ün gerçekleştirilmesiyle Apple ile ilgili dedikodular biraz olsun azalırken, Apple’ın yeni iPhone’larının tanıtımı yaklaştıkça teknoloji kulislerindeki dedikodular ortaya çıkan yeni görsellerle tekrar alevlenmeye başladı.


iPhone 5S’e ait olduğu iddia edilen yeni görsellerin yavaş yavaş İnternet sitelerinde ortaya çıkması bu dedikoduları desteklerken, Japon tedarikçi Moumantai ve MacRumors sitesi yeni telefona ait olduğu iddia edilen bazı görseller paylaştı. iPhone 5S’in ana kartına ait görsellerde mevcut iPhone 5 ile farklılıklar vurgulanırken iPhone 5S’in çift LED flaşla gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.


Donanım olarak çok fazla bir teknik ayrıntı bulunmazken, tasarım olarak ise iPhone 5 ile hemen hemen aynı bir tasarımın bekleyeceğini söylemek çok da yanlış olmaz. Hesaplı ve ucuz iPhone ile ilgili öngörülerde ise plastik kasa ve donanım itibari ile piyasadaki iPhone’lara göre daha kalın bir yapı karşımıza çıkabilir. Bakalım, Apple hem yeni işletim sistemi, hem de yeni akıllıları ile meraklılarına ne gibi bir sürpriz yapacak, bekleyip göreceğiz.