Menü Arama

LG G Flex 2 için yeni tanıtım videosu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
LG G Flex 2 için yeni tanıtım videosu

CES 2015'in en çok konuşulan mobil cihaz tanıtımı olan LG G Flex 2, yeni tanıtım videosuyla pazarlama çalışmalarına konu olmaya başladı. Kendi kendini onarabilen arka kapak, kavisli plastik OLED ekran, aynı şekilde kavisli formda LG batarya ve gelişmiş OIS+ optik görüntü sabitleme mekanizması bile başlı başına cihazın en yeni mobil teknolojilerle donatılmış olduğunu göstermeye yetiyor.

Donanım özellikleri hususunda da en üst seviyeye hitap eden G Flex 2, Qualcomm'un en güçlü yongada sistem çözümü konumundaki 64-bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810, 2 GB LPDDR4 RAM ve lazer odaklanmalı Sony Exmor RS kamera sensörünü bünyesinde barındırıyor. Yazılımsal olarak da LG'nin geliştirdiği son yazılım fonksiyonları ile Android 5.0 Lollipop işletim sisteminin bir araya geldiği tek çözüm, G Flex 2.

G Flex 2 fiyatı ile ilgili son gelişmeler, son teknoloji harikası bu telefonunun rakipleri karşısındaki donanım üstünlüğüne rağmen gayet makul bir seviyeden satışa çıkacağını gözler önüne serdi. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde Türkiye'de de satışa sunulması beklenen ikinci nesil LG G Flex, ay sonunda Güney Kore'deki tüketicilerle buluşacak.