Menü Arama

LG G Pad 8.3 görüntülendi, ilk tanıtım videosu yayınlandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
LG G Pad 8.3 görüntülendi, ilk tanıtım videosu yayınlandı


Geçen hafta bir yerel haber sitesine röportaj veren LG Bulgaristan'ın mobil bölümünden sorumlu yöneticisi, firmanın gelecek planlarına dair bazı detaylar paylaşmıştı. İki yıldır tablet bilgisayar piyasasına yönelik somut bir hamle yapmayan LG'nin yakında yeni bir tablet tanıtacağının müjdesini veren firma yetkilisi, sessiz kaldıkları dönemde sektörün durumunu değerlendirip farklı bir ürün ortaya koyabilmek için çalıştıklarını ifade etmişti.

G Pad ismi için marka ve patent ofislerine yaptığı başvuru internete sızan LG, nihayet yeni ürünü için hazırladığı ilk tanıtım videosunu yayınladı. G2 duyurusu sırasında yeni ürün yelpazesini müşterilerinin kullanım alışkanlıklarından ilham alarak meydana getirdiğini vurgulayan üretici, G Pad 8.3'ü de aynı görüş üzere dizayn etmiş.

Tanıtım videosunda, İngiliz tüketicilerin kendileri için en uygun tabletin hangi niteliklere sahip olması gerektiği sorusuna verdikleri yanıtları bizlerle paylaşan LG, tüketicilerin beklentileri doğrultusunda 8.3 inçin bir tablet bilgisayarı cepte taşımak, yüksek çözünürlüklü içerikler izlemek için yeterli olduğunda karar verip G Pad 8.3'ü ürettiğini dile getiriyor.

1920 x 1200 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600/Snapdragon 800 çipset, 350 nit parlaklık, 2 GB RAM, sesli görüşme için telefon ahizesi, Wi-Fi, 3G ve 4G LTE desteği ile Android Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak V500 model numaralı aygıt, LG'nin IFA 2013 kapsamında düzenleyeceği basın etkinliğinde duyurulacak. Eylül sonunda satılmaya başlayacak G Pad 8.3'ün ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz