Menü Arama

LG G3'ün ekran görüntüleri ortaya çıktı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
LG G3'ün ekran görüntüleri ortaya çıktı

Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı kesinleşen LG'nin yeni üst düzey telefonu LG G3, şimdi de yeni nesil arayüzüyle internete sızdı. İki farklı kaynak tarafından yayımlanan yeni LG UI görüntüleri, önceki LG arayüzlerine kıyasla daha sade ve saf Android arayüzüne daha yakın bir tasarımın benimseneceğini gösteriyor. LG G2 ve G Pro 2'den oldukça farklı dizayn edilmiş üretici yazılımı, ek olarak yepyeni bir LG servisini beraberinde getirecek.

G2'yi "Senden öğreniyorum" sloganıyla dünya genelinde piyasaya süren Güney Koreli üretici, yeni pazarlama anlayışına G3 ile yeni bir boyut kazandıracak. Yılın en yenilikçi üreticisi seçilen LG, ünvanının hakkını verecek 'konsiyerj' kod adlı bir yazılım fonksiyonu geliştirmiş. Servis, Google Now sanal yardımcı hizmetine benzer şekilde cihaz sahibinin kullanım alışkanlıkları ile farklı kaynaklardan topladığı diğer verileri birleştirerek kullanıcısına tavsiyelerde bulunacak ve cihazdan en iyi şekilde istifade edebilmesini sağlayacak.

Yenilenmiş uyarı çubuğu, sadeleştirilmiş dolaşım düğmeleri, yeni ana ekran araçları, daha sade uygulama simgeleriyle donatılan bu arayüz, Android 4.4.2 KitKat sürümüyle birleştirilerek üçüncü LG G telefonuna entegre edilecek. 5,5 inçlik QHD IPS LCD ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3GB RAM, 16 MP kamera, IPx7 su geçirmezlik sertifikası, 32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası ve 3000 mAh pille donatılacak LG G3, yine ses kontrol düğmeleri ve açma-kapama/ekran kilidi tuşu arka yüzeye entegre edilmiş bir tasarıma sahip olacak. Üst düzey Android telefonun mayısta tanıtılması bekleniyor.