Menü Arama

Sekiz çekirdekli LG G3 Screen duyuruldu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Sekiz çekirdekli LG G3 Screen duyuruldu

Kendi geliştirdiği çipseti ilk defa G3 Pro modelinde piyasaya süreceği iddia edilen LG, bugün buna benzer yeni bir G3 sürümünü resmen tanıttı. TSMC tarafından üretilen ve sekiz işlem çekirdeğine sahip olan Nuclun isimli yongada sistem çözümü, LG markasını taşıyan ilk SoC oldu. Güç verdiği ilk cihaz ise, LG G3 Screen olarak resmiyet kazandı.

5,9 inç büyükluğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü bir ekranı beraberinde getiren telefon, G2 Pro ile büyük ölçüde benzerlik gösteriyor. 1,5 GHz dört çekirdekli Cortex-A15 ve 1,2 GHz dört çekirdekli Cortex-A7 olmak üzere toplam sekiz çekirdeğe sahip olan aygıtta 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart desteği, OIS+ Destekli 13,1 MP arka, 2,1 MP ön kamera, 3.000 mAh pil, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve 1 wattlık üst düzey bir hoparlör mevcut.

Liger kod adını taşıyan ve G2 Pro'nun yerini alacak olan G3 Screen, 225 Mbps' ye kadar veri indirmeye müsaade eden 4G LTE Advanced iletişim teknolojiaine de destek sunacak. 750 dolar gibi bir fiyatla memeleketinde satışa çıkarılacak cihazın uluslararası piyasaya sürülmesi beklenmiyor.