Menü Arama

LG G3 Stylus resmen tanıtıldı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
LG G3 Stylus resmen tanıtıldı

LG'nin bir süre önce G3 Beat için hazırladığı tanıtım videosu, stylus kaleme sahip yeni cihazının ortaya çıktığı ilk döküman olmuştu. Bugün ilk resmi duyurusu gerçekleştirilen LG G3 Stylus adlı firmanın yeni orta düzey telefonu, stylus kalemli nadir cihazlar arasındaki yerini aldı. Cihazla alakalı ortaya çıkan ilk bilgiler, LG'nin Samsung Galaxy Note serisine rakip olacak bir cihaz hazırladığına işaret etmişti. Ancak G3'ün stylus versiyonu, orta seviyenin de alt kategorisine hitap eden bir donanımı beraberinde getiriyor.

5,5 inç qHD (960 x 540 piksel) IPS LCD ekran, 1,3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 13,1 MP kamera, 1,3 MP ön kamera, 3.000 mAh pil, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi veLG G3 Stylus LG G3'ün tüm arayüz özelliklerini beraberinde getirecek olan G3 Stylus, siyah, beyaz ve altın renkli plastik kasa seçenekleriyle piyasaya sürülecek.

Eylülde ilk olarak Brezilya'da satışına başlanacağı duyurulan LG G3 Stylus, Rubberdium stylus kalemiyle Asya, Orta doğu, Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerini hedef alacak. Türkiye'de de satılması beklenen telefonun tüm detaylarına LG G3 Stylus sayfamızdan ulaşabilirsiniz.