Menü Arama

LG G6 Kılıfları MobilCadde.com’da satışa başladı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
LG G6 Kılıfları MobilCadde.com’da satışa başladı

LG’nin yeni amiral gemisi G6 teknoloji tutkunlarının bekletisini karşılayacak yenilikleriyle geliyor. Suya ve toz karşı dayanıklılığıyla ön plana çeken akıllı cihaz göz alıcı renk seçeneklerine de sahip. Buz platinium, mistik beyaz ve astro siyah renkleri bulunan yeni telefonunuz için LG G6 kılıfları MobilCadde.com’da.

Akıllı telefonunuzu uzun ömürlü ve ilk günkü gibi kullanmak istiyorsanız en geniş ürün seçeneklerine ulaşabileceğiniz MobilCadde.com’daki LG G6 kılıf kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Silikon ya da rubber kılıfları tercih ederseniz cihazınızın zarif tasarımını koruyabilir aynı zamanda darbelere karşı meydan okuyabilirsiniz. Eğer farklı bir tasarım arıyorsanız dilerseniz kendi kişiye özel kılıfınızı da oluşturabilir ya da renkli baskılı kılıfları tercih edebilirsiniz.

Akıllı cihazınızın için sadece kılıf değil, birçok aksesuar sahibi de olabilirsiniz. Suya dayanıklı cihazınızla en güzel karelerini yakalamak için su geçirmez selfie çubuğundan, pratik olmanızı sağlayacak cüzdan özellikli aksesuarlara ya da yolculukları güvenle geçirmenizi sağlayacak oto araç ürünlerine kadar her şeyi burada bulabilirsiniz. Alacağınız tüm teknolojik aksesuarlar ile akıllı telefonunuzun parmak izi sensörü de dahil olmak üzere tüm fonksiyonlarını rahatlıkla kullanabileceksiniz. Üstelik USB Type-C girişe sahip cihazınız için rengarenk data kablolarını da edinebilir, severek kullanabilirsiniz.