Menü Arama

LG'den 3,2 inçlik yeni bütçe dostu akıllı telefon: LG L35

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
LG'den 3,2 inçlik yeni bütçe dostu akıllı telefon: LG L35

Şubatta resmiyet kazanan LG'nin L III serisi, L40, L70 ve L90 olmak üzere üç bütçe dostu bünyesinde barındırıyordu. Geçen süre zarfından L65 ve L80 modelleriyle genişleyen ucuz telefon ailesinin bir sonraki üyesi de resmiyet kazandı. 3,2 inçlik ekranıyla L III'ün en küçük ve muhtemelen en ucuz çözümü olacak LG L35, üreticinin resmi internet sitesinde listelendi. Serinin diğer modelleriyle aşağı yukarı aynı donanım özelliklerini bünyesinde barındıran cep telefonu, önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak.

3,2 inç HVGA (480 x 320 piksel) LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemciliLG L35 Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 çipset, 512 MB LPDDR2 sistem belleği, 1,4 gigabaytlık kısmı kullanılabilir olan 4 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 3 MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, a-GPS, Android 4.4.2 Kitkat işletim sistemi ve 1.540 mAh güç ünitesiyle gelen L35, LG'nin v3.0 versiyonlu kendi geliştirdiği arayüzle önyüklü olacak. Bu kullanıcı arayüzü, Knock Code kilit açma yöntemi, Misafir Modu, Capture Plus internet sayfası indirme fonksiyonu ve cihaz kilitliyken ses kısma düğmesiyle kamerayı başlatmaya yarayan Fast Snapshot yazılım özelliklerini beraberinde getiriyor.

Siyah ve beyaz renk sürümleri bulunan plastik akıllı telefon, ekranı altına konumlandırılmış yassı ince bir fiziksel ana ekran düğmesi ile geri, menü fonksiyonlarını taşıyan iki kapasitif dokunmatik tuşa sahip. Giriş seviyenin en alt kategorisinde yer alacak L35'in henüz hangi fiyat bandından piyasaya sürüleceği bilinmiyor. LG Almanya internet sitesinde görünen cihazın Türkiye dahil Avrupa, Asya ve Afrika'daki birçok ülkede tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor.

LG L35 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.