Menü Arama

LG Optimus G2 ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
LG Optimus G2 ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı

Güney Kore’nin bir diğer teknoloji devi olan LG, geçtiğimiz seneki amiral gemisi LG Optimus G ile herkesin beğenisini kazanırken bu senenin en çok merak edilen telefonları arasından yer alan Optimus G2 hakkında da birçok söylenti teknoloji sitelerinde dolaşıyor.


Daha önce birçok mobil cihazı henüz test aşamasında ve herkesten saklanırken ortaya çıkartan Evleaks, bu seferde LG Optimus G2’ye ait olduğu iddia edilen yeni bir fotoğraf yayınlandı. Yeni tasarımda LG fiziksel herhangi bir tuş kullanmıyor. Plastik OLED panellerinin de ilk defa Optimus G2’de kullanılması beklenirken yeni akıllının 2.3 GHz hızında dört çekirdekli işlemci, Adreno 330 grafik birimi, Ultra HD video çekimi yapabilen kamera ile donatılacağı yine konuşulan konular arasında.

Henüz iddia aşamasındaki bu bilgilerin doğruluğu kesin olmamakla beraber, LG’nin yeni telefonuyla çok iddialı geleceği herkes tarafından konuşuluyor. Bu iddialı telefonla ise Ağustos’ta yapılacak IFA 2013’de tanışmamız şimdilik en muhtemel tarih olarak gözüküyor.