Menü Arama

Meizu MX6'nın teknik özellikleri detaylandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Meizu MX6'nın teknik özellikleri detaylandı

2015'in en başarılı üreticilerinden biri olan Meizu, 2016'da ürün yelpazesine yeni bütçe dostu telefonlar ve iki amiral gemi modeli ekleyecek. AnTuTu'nun kısa süre önce resmi Sina Weibo hesabından yaptığı paylaşıma göre, amiral gemi çözümlerinden biri yine MediaTek yongada sistem çözümünü kullanacak.

Meizu markalı yeni bir cihazın veritabanlarına giriş yaptığını bildiren AnTuTu, MediaTek çipsetli cihazın Meizu MX6 olduğunu ileri sürüyor. 10 çekirdekli (2,5 GHz çift çekirdekli Cortex-A72, 2,0 GHz dört çekirdekli Cortex-A53, 1,4 GHz dört çekirdekli Cortex-A53) işlem kümeleri ve ARM Mali-T880MP4 grafik işlemcisine sahip Helio X20 MT6797 çipinden gücü alan MX6, eğer paylaşım doğruysa tıpkı selefi MX5 gibi MediaTek'in ürün yelpazesindeki en üst seviye yongasını kullanan ilk telefon olacak.

MX6'nın diğer özellikleri arasında 3 GB RAM, 32 GB hafıza ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi yer alıyor. Full HD ekranla donatılması beklenen telefonun üstünde daha yüksek çözünürlüklü ve Exynos 8 Octa çipsetli Meizu Pro 6'nın konumlandırılacağı tahmin ediliyor.