Menü Arama

Motorola'nın yeni Moto 360 saatine ait ilk basın görüntüsü yayımlandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Motorola'nın yeni Moto 360 saatine ait ilk basın görüntüsü yayımlandı

Google'nin giyilebilir elektronik platformu Android Wear için özel olarak geliştirilen Moto 360, bilhassa Kuzey Amerika'daki yüksek satış rakamlarıyla Android ekosistemini sektöre adapte etmeyi başarmıştı. Yine bir yaz sonunda yeni Motorola cihazlarının tanıtımına yaklaşırken Moto 360'ın ikinci sürümü de detaylanmaya başlıyor. Bu defa üçüncü dalga Android saatlerine öncülük edecek olan aygıtın iki farklı boyutta versiyonu bulunacak.

Moto 360S ve Moto 360L olarak isimlendirilmesi beklenen yeni Moto saatinin sürümleri, düz tekere benzetilen ekran tipinden tam yuvarlağa daha yakın bir panele geçiş yapacak. 270 ve 375 mAh kapasiteli pile sahip olması beklenen saatlerin çeşitli kasa ve kayış seçenekleri bulunacak.

@evleaks tarafından basın görseli sızdırılan ikinci nesil Moto 360, büyük ihtimalle Lollipop tabanlı Android Wear sürümünü ön yüklü olarak beraberinde getirecek. Ancak sonbaharda nihai versiyonu yayımlanacak olan Marshmallow güncellemesinin yıl sonuna kadar Moto 360 ve diğer akıllı saatlere dağıtılacağı tahmin ediliyor.