Menü Arama

Giriş seviye Moto C ve Moto C Plus internete sızdı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Giriş seviye Moto C ve Moto C Plus internete sızdı

Motorola markasından henüz istediği gibi verim alamayan Lenovo, yakında yeni bir cihaz serisi piyasaya sürerek tekrar şansını deneyecek. En başından beri tüketicilerden büyük ilgi gören Moto G serisinde başarı çizgisini koruyan Çinli üreticinin yeni hedefi Moto C ile giriş seviye olacak.

Giriş seviyedeki bir diğer Motorola telefon ailesi olan Moto E'den daha uygun fiyatlı modelleri bünyesinde barındıracak olan Moto C, Çin, Hindistan ve çevre ülkelerde henüz akıllı telefonla buluşmamış tüketici kitlelerini cezbetmek için kullanılacak. Serinin temel modelinde şu donanımsal özellikler bulunuyor; 5 inç 854 x 480 piksel ekran, 1,1 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 işlemciye sahip MediaTek çipset, 1 GB RAM, 8/16 GB dahili hafıza, 5 MP arka, 2 MP ön kamera, 2350 mAh pil ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi. 4G destekli Moto C'nin dışında dört çekirdekli 1,3 GHz Cortex-A7 işlemciye sahip MediaTek çipset ve sabit odaklı 5 MP arka kameralı 3G sürümüde bulunacak.

100 dolar civarında fiyatlandırılması kuvvetle muhtemel Moto C ile birlikte daha güçlü bir model daha satışa çıkacak. Moto C Plus adını taşıyacak cihaza 5 inç 1280 x 720 piksel ekran, 1,3 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 işlemci, 1/2 GB RAM, 16 GB hafıza, 8 MP arka, 2 MP ön kamera ve 4000 mAh pil eşlik edecek. Telefonların siyah, beyaz, altın ve kırmızı renk sürümleri bulunacak.