Menü Arama

Nimblebit imzalı Disco Zoo oyunu Android platformu için çıktı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Nimblebit imzalı Disco Zoo oyunu Android platformu için çıktı

Retro tarzında grafiklere sahip bağımlılık yapıcı özgün oynanış türleri benimseyen yapımlarıyla ünlenen Nimblebit, birkaç ay önce son mobil oyununu iOS platformu için yayımlamıştı. Milkbag Games ile birlikte geliştirdiği Disco Zoo adlı oyunuyla binlerce iPhone ve iPad kullanıcısını cihazlarına kitleyen Amerikalı oyun geliştiricisi, bugün oyunun Android sürümünü de resmen indirmeye sundu.

Oyunculara Tiny Towers'de apartman idareciliği, Pocket Planes'de ise havaalanı işletmeciliğini tecrübe ettiren oyun stüdyosu, Disco Zoo ile eğlenceli bir hayvanat bahçesi deneyimi yaşatacak. İdarenize verilen hayvanat bahçesinii sekiz farklı bölgeden sekiz farklı araçla hayvan toplayarak genişletmeniz gerekiyor. Farm, Outback, Savanna, Northern, Polar, Jungle, Jurassic, Ice Age isimli bölgelerin her birinde üç sıradan, iki nadir, bir de efsanevi olmak üzere 6 farklı hayvan bulunuyor.

Oynanış

Hayvan bulmak için kare birimlerden oluşan belirli bir arazi üzerinde, tıpkı 'amiral battı' oyununda olduğu gibi aynı hayvana ait 3-4 kareyi bulmanız gerekiyor. Her kurtarma girişiminiz için size 10 deneme hakkı veriliyor. Bu hakları kullandıktan sonra oyun içerisindeki en değerli para birimi olan Discobux karşılığında ya da video reklam izleyerek yeni haklar kazanabiliyorsunuz. Bir hayvandan beş tane toplandığında seviye atlayarak daha fazla para kazandırması sağlanıyor.



Oyunun sizi cihazınıza mahkum etmesine neden olan nokta ise, hayvanların bir süre sonra uykuya dalması. Bu durumdayken hayvanat bahçesinin gelir kaynağı ortadan kalkmış oluyor. Hayvanları uyandırmak için cihazınızı sürekli kontrol etmeniz veyahut Discobux ödeyerek disko partisi vermeniz gerekiyor. Disko partisi verdiğinizde hayvanalrın kazancı iki katına çıkıyor ve parti boyunca hayvanlar uyanık tutuluyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz Disco Zoo oyununu Android 2.3.3 ve üst sürümlere sahip mobil cihazlara yükleyebilirsiniz. Çıkış videosunu aşağıdan izleyebileceğiniz yapımın Google Play Store bağlantısını yazının sonunda bulabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.