Menü Arama

Nokia Asha 210 giriş seviyesi cep telefonu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Nokia Asha 210 giriş seviyesi cep telefonu

Günümüzde mobil teknoloji genellikle akıllı telefonlar üzerine odaklansa da feature phone olarak sınıflandırılan ve genellikle gelişmekte olan ülkelerde satılan telefonlara da yenileri eklenmeye devam ediyor.

Nokia’da satışlarının büyük bir kısmını oluşturan bu segment için yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Nokia Asha 210’da uygun fiyatı ve işlevsel özellikleri ile telefonu sadece iletişim aracı olarak görenler için hazırlanmış bir feature phone. Telefon sahip olduğu QWERTY klavye ve WhatsApp için hazırlanan özel tuşu ile dikkat çekerken üzerinde 2 MP çözünürlüğünde de bir arka kamera bulunduruyor.


Genel hatları ile hem hafif hem de giriş seviyesi bir telefon için yeterli özelliklere sahip olan Asha 210’da Nokia işletim sistemi kullanılırken telefonun fiyatı ise 100 dolar civarında olacak. Hem çift hem de tek SIM kart versiyonları bulunan ve arı, camgöbeği mavisi, siyah, eflatun ve beyaz renklerde üretilen Nokia Asha 210’un tek SIM kartlı versiyonu 3 çeyrek başlarında ülkemizde satılmaya başlayacak.

Nokia Asha 210 özellikleri:

Nokia Asha 210

Nokia Asha 210 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız