Menü Arama

Nokia Lumia 925 resmen tanıtıldı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Nokia Lumia 925 resmen tanıtıldı

Geçtiğimiz günlerde Verizon için ürettiği akıllı telefonu Lumia 928’i tanıtan Nokia, tasarımı,yapısı ve özellikleriyle çok merak edilen yeni akıllısı Lumia 925’i de resmen tanıttı.

Donanım olarak aslında Lumia 920 ile arasında pek bir fark bulunmayan Lumia 925’in farklılaştığı nokta ise tasarımı ve kamera özellikleri oldu. Özellikle bu tanıtım için uzun süre birçok uzman 41 MP PureView bir telefon beklerken, Nokia ise kamerası yine geliştirilmiş, düşük ışıkta en performanslı görüntüleri kaydedebileceğiniz iddiasına sahip bir telefonla karşımıza çıkıyor. 4.5 inç Super AMOLED ekran kullanılan telefonun tasarımını oluşturan incelik ve hafiflik ise yapımında kullanılan alüminyum sayesinde oluşuyor.

Nokia için ilk olan bu tasarım yapısı, Lumia 925’i diğer Lumia’lardan daha ciddi bir görünüme sokarken, esas konu ise Nokia’nın kamerası ile birlikte sunduğu yazılımları ve kamera modları. Son zamanlarda birçok kez konu olan ve Galaxy S4’te de gördüğümüz birçok kamera modu Nokia Lumia 925 ile de geliyor. Arka plandan istenilen nesneleri silme, Action Shot ile farklı hareketlerin tek karede gözükmesi, motion focus ile makro çekimlerinin daha iyi gerçekleştirilmesi gibi.





1.5 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, Adreno 225 grafik birimi ile güçlendirilen telefon donanım olarak Lumia 920 ile aynı güçte. Lumia 920’den farklı olarak kablosuz şarj desteği sunmayan Lumia 925 ilk olarak Avrupa ve Çin’de satışa çıkacak. Sonrasında Amerika’da satışa çıkacak telefonun fiyatının ise 450-500 euro arasında olması muhtemel.

Nokia Lumia 925 özellikleri:

Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız