Menü Arama

Nokia'nın bütçe dostu telefon-tablet melezi Lumia 1320 ortaya çıktı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Nokia'nın bütçe dostu telefon-tablet melezi Lumia 1320 ortaya çıktı

Büyük telefon sektörüne girişin kaçınılmaz olduğunu gören Nokia, yaz aylarında çıkış yapan Lumia 625 ile sektörün bu kategorisine yönelik ciddi yatırımların işaretini vermişti. Önümüzdeki saatlerde Microsoft ile birlikte Nokia World organizasyonu kapsamında Abu Dabi'de basın mensuplarını ağırlayacak üreticinin Lumia 1520 isimli bir üst düzey telefon-tablet melezi hazırladığı biliniyordu. Ancak daha önce Batman adıyla iddialara konu olan cihazın da bir melez telefon olduğu henüz gün yüzüne çıkmamıştı.

Evleaks'ın paylaştığı son görüntüye göre; Nokia, üst düzey Lumia 1520'nin yanı sıra giriş-orta seiye için de bir 6 inçlik telefonu üretmiş. Lumia 1320 model numaralı aygıtın teknik özellikleri şimdilik bilinmiyor. Fakat 6 inçlik telefon-tablet karmasının giriş ve orta seviyeyi hedef alan donanım özellikleriyle donatılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkentinde düzenlenecek ünlü konferansta, Lumia 1320 ve Lumia 1520'nin yanı sıra Windows RT'li ilk Nokia tableti Lumia 2520 de gözler önüne serilecek. Etkinlikten daha fazla detay gelene kadar 1320'nin ilk basın görüntüsü inceleyebilirsiniz.