Menü Arama

Porsche Design BlackBerry P'9982'ye ait görüntüler ortaya çıktı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Porsche Design BlackBerry P'9982'ye ait görüntüler ortaya çıktı


Otomobil piyasasındaki faaliyetlerini geçen yıldan beri Volkswagen grubu bünyesinde sürdüren Porsche, tasarım anlayışına uygun şekilde dizayn edilen diğer ürünleri alt kuruluşu Porsche Design markasıyla 2003'ten beri çeşitli sektörlerde satışa sunuyor. RIM (yeni adı BlackBerry) ile birlikte geliştirdiği Porsche Design BlackBerry P'9981 sayesinde adını mobil endüstride duyuran firma, yakında ikinci akıllı telefonunu tanıtabilir. Zira Vietnamlı Tinhte.vn sitesinin sızdırdığı son görüntüler, tam dokunmatik bir Porsche kasalı telefonun üretilmeye başladığını gözler önüne seriyor.

P'9981'i Blackberry Bold 9900 modelini referans alarak tasarlayan Porsche Design, yeni projesinde BlackBerry'nin BB10 işletim sistemli Z10 akıllı telefonunu kullanmış. P'9982 model numarasıyla satışa çıkacağı rapor edilen aygıt, karbon fiber, paslanmaz çelik ve deri materyaller kullanılarak imal edilecek bir kasa ve muhtemelen Z10 ile aynı teknik özellikleri beraberinde getirecek.

2011'de duyurulup 2012'nin ilk yarısında satışına başlanan P'9981 gibi üst düzey bir fiyatlandırmaya sahip olacak P'9982 için BlackBerry'nin Porsche hayranlarından 2.000$ civarında bir mebla talep edeceği ifade ediliyor. Kısıtlı sayıda üretilecek akıllı telefon, Porsche Design P'9000 serisine özel bir kullanıcı arayüzüyle bezenmiş BlackBerry 10 işletim sistemini yapısında barındıracak.

Porsche Design BlackBerry P'9982'nin kasa görüntülerine aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz