Menü Arama

Respawnables Android ve iOS oyunu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Respawnables Android ve iOS oyunu

Mobil uygulamalar her geçen gün artıyor ve gelişiyor. Bunun akabinde kullanıcıların bir çoğu mobil uygulamalarda oyun çeşitliliğinin artmasını bekliyor. Bizler de yeni uygulama keşfetmekte sıkıntı yaşayan kullanıcılar için her hafta uygulama incelemesi yapıyoruz. Bu hafta size bahsedeceğimiz uygulamanın adı; Respawnables. Uygulama, hem Android hem de iOS kullanıcılarının hizmetine sunulan aksiyon türünde bir oyun.



Respawnables, aksiyon oyunu seven kullanıcılar için Counter Strike oyununu anımsatıyor. Oyunu kazanıp birinci olmak için rakiplerle mücadeleye girerek gereken her türlü hamleyi yapmak zorundasınız. Dilerseniz bilgisayardan çevrimdışı olarak oynayabileceğiniz Respawnables'i dilerseniz internet üzerinden çevrimiçi oyun desteğiyle gerçek rakiplerle karşı karşıya da oynayabilirsiniz.



Oyun süresince kazanılan puanlar yeni silah ve cephaneler satın almaya yardımcı olarak oyuncunun karakterini geliştirmesini sağlıyor. Aksiyon türünde bir oyun ile tanışmak isterseniz Respawnables tam size göre. Ücretsiz uygulamayı indirip denemek için geç kalmayın.



Oyun Özellikleri: